Standard PVDF

Standard PVDF

Emailul PVDF este produs pe baza smoalei polivinildenftoride (Kynar 500 sau Hylar 500) în combinație cu smoli acrylice polimerice. Aspectul exterior a laminatului acoperit este o suprafață netedă vopsită uniform fără bule, dungi, pori mici și alte defecte. Are rezistența înaltă la tensiunile temperaturilor crescute și variațiile de temperaturi bruște. Temperaturile de lucru sunt de la –60°С până la +120°С. Emailul ise în evidență datorită rezistenței la crescute la umezeală și raze ultraviolete.

Culori: Alb, Ivoriu, Perlat, Cenușiu, Coral, Portocaliu, Teracota, Cărămiziu, Roșu, Albastru, Verde, Galben, Argintiu mat, Asfalt umed, Argint sclipitor, Șampanie, Sidef, Grafit, Auriu, Bronz, Albastru metalic, Gri, Negru, Smaragd-argntiu

Atenție! Culorile expuse pe această pagină pot diferi neînsemnat de la culorile reale PCA Bildex, fapt care poate fi cauzată de setările transmiterii culorilor a display-ului calculatorului dumneavoastră. Pentru conformarea culorii de care aveți nevoie, adresaați-vă managerilor de vânzări a companiei noastre, care vor putea să vă expedieze modelele palitrelor.