Obiecte

Panourile compozite de aluminiu BILDEX sunt aplicate la confecționarea fațadelor ventilate și reconstrucția clădirilor aeroporturilor, spațiilor locative, centrelor de afaceri, comercial-distractive, curative, în rețelele stațiilor de alimentare cu combustibili și saloane auto.

În Moscova și pe întreg teritoriul țării pot fi văzute obiecte executate din materialul nostru: GazProm, Sberbank, CFR, AUCHAN, Poșta Rusiei, MTS, Lukoil, TNK, RosNeft, branduri globale a producătorilor auto ca spre exemplu: rețeaua saloanelor auto BMW, Lexus, Volkswagen, LandRover, Nissan, Mazda, Kia, Peugeot și altele.

Edit snippet "Блок"

Executarea lucrărilor de amplasare a fațadelor ventilate în Moscova pot fi realizate în orice anotimp a anului, fapt care este datorat de rezistența la umezeală a materialului aplicat.

În mod aparte trebuie scoși în evidență și parametrii estetici înalți a asemenea confecții. Particularitățile construcției unor asemenea fațade ventilate acordă posibilitatea creării unor proiecte foarte complexe din punct de vedere a designului.

Aplicarea fațadelor ventilate permite atingerea diversității estetice a amenajării clădirilor împreună cu economia în domeniul deservirii lor. Asemenea fațade se potrivesc optim atât pentru spațiile locative, cât și pentru clădirile industriale, obiectele administrative ș.a.m.d.

Fațadele ventilate oferite de noi îmbină în sine funcționalitatea și calitățile estetice deosebite. Toate produsele noastre se supun controlului tehnic a calității sever și sunt asigurate cu certificatele necesare, care confirmă posibilitatea utilizării lor în construire. În acelașii timp prețurile noastre la produsele oferite Dumneavoastră Vă vor surprinde plăcut.