Servicii

Compania «Bildex» reprezintă o gamă completă de servicii pentru prelucrarea panourilor compozite. Toate lucrările se efectuează pe echipamente profesionale de experți la nivel înalt. Se execută frezarea, gravura, laminarea, decupare, perforareași tăierea foilor de orice complexitate. Timpul scurt de onorare a comenzii și prețuri competitive garantate. Prelucrarea panourilor compozite se realizează pe echipamente profesionale Striebig Standard 6216 Composite.

ELABORAREA PROIECTULUI FAȚADEI VENTILATE SUSPENDATE

CompaniaCC "Bildex" oferă servicii de elaborare a proiectelorFVS standard și individuale cu utilizarea panourilor compozite din aluminiu și casetelormetalice din aluminiu, cupru, oțel, zinc. Noi efectuăm lucrări după schițe finite, precum și oferim propriile noastre idei creative de design www.gradas.ru

TĂIEREA

Tăierea panourilor compozite se efectuează strict la dimensiunile cerute de beneficiar, cu menținerea sarcinii tehnice. Se realizează cu instrumente de precizie care garantează puritatea suprafeței prelucrate (tăiate), precum și evitarea exfolierii panoului.

FREZAREA

Frezarea se execută pentru foile cu grosimea de 3 și 4mm: croierea figurată, frezarea canelurilor sub formă de V, frezarea sub unghiuri de 90 și 120 grade.

VĂLȚUIREA PANOURILOR COMPOZITE

Vălțuirease realizează pentru foile cu lățimea nu mai mare de 3м cu posibilitatea de bordurare de 30 mm. Raza minimă a îndoirii – 250mm.

ȘTANȘAREA ȘI PERFORAREA

Se execută cu o ștanșă specială, care permite ștanțarea unghiurilor, orificiilor și a scobiturilor. Acest gen de prelucrare este aplicat la confecționatrea casetelor destinate fățuielii fațadelor ventilate. Unghiuri de 45 și 90 grade. De asemenea se execută perforarea decorativă a panourilor compozite de aluminiu după schițele beneficiarului.