BILDEX–PRODUCĂTOR RUSESC A PANOURILOR COMPOZITE

BILDEX–PRODUCĂTOR RUSESC A PANOURILOR COMPOZITE

Compania "Bildex" a fost constituită în anul 2005 ca întreprindere, care se specializează pe producerea panourilor compozite de aluminiu, care se folosesc în calitate de material de fățuială în domeniile construcțiilor și publicitar-industriale.

Noi, suntem o companie tânără, care se dezvoltă dinamic, care într-o perioadă relativ scurtă de timp a funcționării, a făcut brandul ”Bildex”să fie recunoscut pe tot teritoriul țării. Compania are 60 de reprezentanțe, inclusiv filiale proprii.

Panourile compozite de aluminiu”Bildex”au fost folosite la construirea și reconstruirea clădirilor aeroporturilor, spațiilor locative, centrelor de afaceri, comercial-distractive și curative.

Clienții noștri: GazProm, Sberbank, CFR, AUCHAN, Poșta Rusiei, MTS, Lukoil, TNK, RosNeft, branduri globale a producătorilor auto ca spre exemplu: rețeaua saloanelor auto BMW, Lexus, Volkswagen, LandRover, Nissan, Mazda, Kia, Peugeot și altele.

 "BILDEX" –CALITATE ÎN FIECARE METRU PĂTRAT.

Linia de producție este amplasată în orașul Furmanov a regiunii Ivanovsk, numărul de angajați a intreprinderii mai mult de 200 persoane.

În dotarea uzinei sunt 2 linii de producție a panourilor compozite de aluminiu, linia de pregătire a suprafeței și linia de vopsire a metalului în rulouri.

proizvodstvo_01_1_0

Fabricarea se execută pe echipament cu tehnologii înalte și fiabil, cu respectarea strictă a tehnologiei.

proizvodstvo_01_2

O importanță deosebită o acordăm calității panourilor compozite produse. La fiecare etapă a procesului acționează departamentul de control tehnic a calității propriu, începând cu materiaprimă și până la produsele finite.