Noua generație a acoperirilor arhitecturale

NOUA GENERAȚIE A ACOPERIRILOR ARHITECTURALE

Arhitectura este un proces a activității umane cu multiple fețe și organizare complexă, care generează percepția estetică a spațiului înconjurător. Pentru fiecare arhitector este foarte imprtant să creeze proiecte neimitabile și funcționale, care vor vrăji prin originalitatea și efectul său.

În afară de principiile fundamentale și sarcinile arhitecturii, nu mai puțin actuală este sarcina păstrării aspectului exterior a obiectului îndealungul a multor ani. Alături de atractivitatea clădirii, proprietarului îi sunt foarte importante cheltuirlile, pe cre le va suporta îndealungul procesului de exploatare. Cheltuielile, care sunt legate de deservirea fațadei constituie o parte destul de însemnată.

Acoperirile EWIGOL sunt create pe baza smolilor nemiscibile termoreactive cu conținut de fluor. Datorită acesteia, acoperirea EWIGOL deține o rezistență excelentă la influența razelor ultraviolete, mediile agresive și fenomenele atmosferice, longevitate îndelungată, păstrând luciul și culoarea inițiale. Asigură protecția suprafeței în cele mai complicate condiții de exploatare mai mult de 30 ani.

Particularitățile principale a acoperirilor EWIGOL

”Autocurățarea Pasivă”. Structura interioară a acoperirilor EWIGOL dețin o legătură intermoleculară foarte puternică, care în mod practic exclude lipirea particulelor poluante pe suprafața vopsită. Datorită faptului, că acoperirea deține calități hidrofobe excelente, picăturile de apă, care se scurg pe fațadă în timpul ploii, spală praful care s-a depus (așa-zisul efect ”Autocurățarea Pasivă”) și suprafața din nou va arăta curată. Acest efect se păstrează îndealungul a întregului termen de servire a acoperirii.

Rezistența la influențele exterioare. Acoperirea EWIGOL corespund tuturor celor mai înalte cerințe în ceea ce privește rezistența la influențele atmosferice și chimice, care sunt formulate acoperirilor pe bază de smolile fluorate.Datorită nivelului înalt a protecției împotriva razelor ultraviolete, murdăriei, mucegaiului, sporilor, graffiti, și de asemenea la decolorare, această acoperire se potrivește ideal pentru construirea obiectelor de prestigiu, care necesită păstrarea aspectului exterior atractiv îndealungul a unei perioade îndelungate de timp.

Aplicativitatea și rentabilitatea economică.

Valoarea desevirii și curățării fațadei clădirii cu acoperire EWIGOL în perioada de exploatare a dânsei, este considerabil mai redusă în comparație cu alte acoperiri. Mărirea intervalelor curățării fațadelor, în mod considerabil reduc cheltuielile proprietarului la întreținerea clădirii. Deservirea și curățarea fațadelor constituie o parte considerabilă a cheltuielilor. Pentru calitatea inferioară a acoperirii proprietarul va fi nevoit să se răsplătească deja peste câțiva ani, pe calea executării reconstrucțiilor costisitoare, reparațiilor, și probabil chiar și reconstruirea completă a materialului fațadei. Folosind la construirea proiectului acoperirea EWIGOL, în viitor se vor putea evita aceste chetuieli.

Expresivitate și spectaculozitate.

Pigmenții stabilizați atmosferic care intră în compoziția EWIGOL au fost supuși încercărilor în aer liber în statul Florida (SUA). Culorile metalice expresive obținute până la urmă, de la cele mate până la cele lucioase,care nu pot fi obținute în alte rețete, acordă în mod practic o libertate nelimitată în domeniul designului. Gama de culori a acoperirilor EWIGOL bazate pe sistemele de culori RAL și NCS, și de asemenea pe alte modele de culori.

Domenii de aplicare a acoperirilor EWIGOL.

Acoperirea EWIGOL se aplică pentru vopsirea:

- metalului în ruloane;

- sisteme de profiluri din aluminiu, care sunt folosite la sticlarea structurală;

- în calitate de acoperiri anticorozive a construcțiilor metalice, care sunt exploatate în condiții agresive;

- corpurile avioanelor, navelor, podurilor și altor obiecte, care funcționează în condiții complicate de exploatare.

La ora actuală, compania Bildex – este unicul producător pe piața rusească, care oferă acest gen de acoperiri inovative. Acoperirea EWIGOL este deja folosită de o serie de companii rusești foarte mari, care deservesc obiecte la scară mare, inclusiv a celor cu importanță federală.

 

Informații detaliate despre acoperirile EWIGOL le puteți citi pe site-ul www.ewigol.ru