Concluziile expoziției MosBuild 2016

Între 5 și 8 aprilie 2016 în complexul de expoziții central ”Expocentr” a avut loc a 23-a expoziție de mteriale de construcții și fățuieli MosBuild.

Compania «Bildex» a prezentat două mărci comerciale: BILDEX(panouri compozite de aluminiu) și GRADAS(fațade suspendate voluminoase din metal).

Pe stand au fost prezentate soluții conceptuale finale, și de asemenea lucrările câștigătorilor concursului ARHIGRADAS, care este susținut de compania noastră anual între studenții instituțiilor de învățământ superior de profil, arhitectori și studiouri de desgn. Noi tindem să cucerim noi culmi și nu ne oprim la rezultatele obținute. Noi am reuit să declarăm aceasta prin exemplul produselor prezentate pe standul nostru.

Produsele companiei Bildex – sunt un nou cuvânt în materialele de fățuială, exprimat într-o multitudine de forme, culori și texturi. Abordarea individuală a fiecărui client permite să nu ne limităm la soluții standard, ci ne oferă posibilitatea realizării celui mai îndrăzneț gând. Unica limitare – posibilitățile fanteziei.

În zilele expoziției la standul nostru au fost mai bine de 1000 de vizitatori, în rândurile cărora au fost atât clienții permanenți a companiei, cât și designeri, care inspirându-se cu noutățile produselor noastre; arhitectori, care și-au deschis pentru sne idei noi și posibilități în activitatea cu metalul la fățuiala fațadelor și interioarelor.

Pentru a putea fi încă o dată la standul nostru și a vedea noutățile anului 2016 , noi am pregătit un turneu virtual.

În cazul în care standul nu este prezentat, asigurați-vă că dumneavoastră aveți instalată programa Adobe Flash Player.

10.04.16 12:57