Bildex
Despre noi

Deschiși pentru idei

De mai bine de 13 ani, compania „Bildex” fabrică panouri compozite din aluminiu sub mărcile comerciale BILDEX și FORMA. Noi combinăm tehnologia și marketingul, investim în idei și calitate, stabilim standarde și creăm noi tendințe.
În mâinile noastre sunt instrumente cum ar fi: cunoștințe tehnice, design, proiectare, modelare, logistică.
Reprezentantul autorizat în Romania și Republica Moldova a companiei BILDEX este Societatea Comercială ”VERT – APEX” S.R.L. cu sediul în mun. București (România) și mun. Chișinău (Republica Moldova).
Compania ”VERT – APEX” S.R.L.este capabilă să ofere asistența necesară pentru realizarea proiectelor Dvs. cum ar fi: cunoștințe tehnice, design, proiectare, modelare, logistică.

Cum lucrăm

Combinând toate spațiile tehnologice de pe același șantier, am primit flexibilitate în muncă și termene scurte de fabricare.
Stabilind calitatea ca prioritate, am certificat întregul ciclu de producție în conformitate cu standardul ISO 9001. Calitatea produselor a fost verificată și confirmată prin Agrement Tehnic avizat de Consiliul Tehnic în construcții al României (Agrement Tehnic 016-02/366-2018).
Procesele tehnologice și de producere la nivelul întreprinderii sunt actualizate și automatizate în permanență.
Având grijă față de mediul înconjurător, încercăm să folosim materii prime și materiale, impactul negativ al cărora este minim și cu posibilitatea de reciclare repetată.

Comunicări

Colaborăm îndeaproape cu birourile de frunte din domeniul arhitectură și de design - împreună creăm game și forme, lucrăm la construcții complexe. O astfel de cooperare ne permite să monitorizăm cu regularitate și să urmăm în mod constant ultimele tendințe în arhitectură.
Livrăm produsele celor mai mari distribuitori de materiale promoționale, primind în schimb informații despre tendințele modei și cerințele pieței de la prima mână.
Realizăm ateliere practice de lucru pentru clienți, dezvăluim domeniile de aplicare a panourilor compozite din aluminiu și oferim consultanță privind problemele de reglementare tehnică.

Mișcare înainte

Datorită dezvoltării continue, compania „Bildex” mereu oferă partenerilor săi soluțiile cele mai relevante. Introducerea fiecărui produs nou pe piața de profil este precedată de un proces lung de dezvoltare a tehnologiei și de confirmare a calității, în care participă activ toate subdiviziunile companiei, precum și partenerii noștri.

Realizări

Cheia succesului companiei – colectivul, care „își trăiește” propria afacere. Cea mai bună confirmare a lucrărilor de succes – proiecte, executate cu folosirea panourile compozite din aluminiu BILDEX și FORMA.

Pentru mai multe informații despre fiecare tip de serviciu pe care Dvs. îl puteți obține:

La telefon:

Prin e-mail:

Prin completarea
formularului:

Plasați comanda